Mikulášské dopoledne v MŠ

07.12.2021 19:40

Ani v letošním roce jsme nechtěly dětem odepřít návštěvu Mikuláše v mateřské škole. Za dodržení všech protiepidemických opatření jsme do školky pozvaly Mikuláše (kterého nám zahrála paní Odehnalová), který si i s andělem ( tuto roli si zahrála paní asistentka) přišel popovídat s děmi o tom, jestli byly hodné a v čem se chtějí do budoucna polepšit. Děti tušily, že někde na chodbě se možná skrývá i čert, ale do třídy jsme jej nepustili, rachotil jen chvíli řetězem a ukázal dětem svou rozčepýřenou hlavu.

Potom Mikuláš z otevřené "kouzelné knihy" sděloval dětem, v čem se podle něj provinily a jestli se chtějí polepšit. Samozřejmě všechny děti slíbily, že se o to alespoň pokusí. Všechny děti  Mikuláši a andělovi přednesly říkanku, někteří zazpívali písničku, překvapili i ti úplně nejmenší a statečně se předvedli. Za své vystoupení pak obdržely děti od anděla dárkovou tašku s adventním kalendářem a drobnými pochutinami, sponzorským darem od Obce Čehovice.

Přestože byla vidět na některých tvářičkách našich předškoláčků nejistota, obava, slzičky jsme tentokrát neviděly, všechny děti jsme totiž ujistily, že je ochráníme před všemi. Na závěr jsme společně mikulášské dvojici zatančili a zazpívali, samozřejmě poděkovali za dárečky a poprosili o společné foto.

 

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

MŠ Čehovice

Čehovice 93, 798 21 BEDIHOŠŤ

datová schránka: s33usqv


582 368 556


Anketa

Spí vaše dítě/děti po obědě?

Ano
52%
14

Ne
48%
13

Celkový počet hlasů: 27